Het is plezierig wonen in een houten huis

Een houten woning van ScanaBouw biedt u een aantal belangrijke voordelen. De extreem hoge isolatiewaarde en de alleszins redelijke bouwkosten zorgen voor blijvend lage woonlasten. Zeker als u besluit om (een deel van) de bouw zelf ter hand te nemen, wat veel eenvoudiger is dan u wellicht denkt.

Over het onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken. Dat is bij een houten huis beslist niet tijdrovender dan bij een stenen huis. Als u kiest voor een buitenafwerking die u op een natuurlijke manier kunt laten 'vergrijzen', is het onderhoud zelfs vrijwel nihil. Omdat al onze houten woningen ruimschoots voldoen aan de eisen van het landelijk bouwbesluit, is ook het financieren en verzekeren niet duurder of moeilijker dan normaal.

Het allergrootste voordeel dat een houten huis van ScanaBouw u biedt is evenwel niet van financiële aard. Hout leeft, hout straalt warmte uit en hout geeft rust. Samen met de ademende eigenschappen, zorgt dat voor een gezond en plezierig leefklimaat. Heel belangrijk in onze steeds jachtiger wordende maatschappij!

In het Portfolio houten huizen ziet u een aantal voorbeelden van door ons gerealiseerde huizen. Benieuwd hoe uw droomhuis eruit gaat zien? Maak vandaag nog een afspraak!