Houtskeletbouw

Met ons systeem voor houtskeletbouw zijn woningen en andere gebouwen eenvoudig en extreem goed te isoleren. Zo goed zelfs, dat wij in houtskeletbouw ook moeiteloos een zogenoemde energie-neutrale woning of een passiefhuis realiseren.

De door ons ontwikkelde, bijzonder energiezuinige houtskeletbouw-wand is in verschillende uitvoeringen leverbaar en altijd voorzien van een slimme installatiezone.

Hiermee worden de houtskeletbouw-constructie en de leidingen voor gas, water en elektra van elkaar gescheiden. Dit voorkomt isolatielekken en zorgt dus voor een betere isolatiewaarde.

Door ook de installatiezone te isoleren, kan zelfs worden voldaan aan de eisen die aan een zogenoemde Lage Energiewoning worden gesteld. Dat is een woning waarmee u tot maar liefst 70% op uw energierekening bespaart. Alleen dit is al een goede reden om voor houtskeletbouw te kiezen.

Maar natuurlijk is dit niet het enige voordeel. Ook de flexibiliteit en snelheid van opbouwen zijn belangrijke voordelen van houtskeletbouw. Desgewenst kunnen wij houtskeletbouw combineren met houtstapelbouw / logbouw. En of u nu kiest voor houtstapelbouw, houtskeletbouw of een combinatie van beide ...  u kiest altijd voor maatwerk en relatief lage bouwkosten!

 

Opbouw van een huis in houtskeletbouw
Ook de snelheid van opbouwen is een goede reden om te kiezen voor houtskeletbouw.